MBZ zoekt creatieve verbinders! 

02-02-2024

Stichting MBZ ondersteunt financieel personen en non-profit organisaties die zich inzetten om het sociale en culturele leven in Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht te versterken.

Heb jij leuke ideeën voor activiteiten in jouw buurt om mensen bij elkaar te brengen en het leven leuker te maken? Hoe jong of oud je ook bent, of je voor een kleine activiteit gaat of een groot evenement; MBZ ontvangt jouw aanvraag heel graag. 

In de afgelopen jaren zijn er al veel creatievelingen geweest die MBZ mocht helpen hun plannen waar te maken. Misschien heb je al eens kennis gemaakt met een van die vele activiteiten. Kijk maar eens op de website https://www.stmbz.nl/.  

Een paar voorbeelden: 

Jeske heeft in de Vliegeniersbuurt een supergezellige buurtactiviteit georganiseerd. Zij deed dit geheel vrijwillig in samenwerking met de vrijwilligers van de Wentelwiek. Er was muziek, vertier en eten & drinken voor iedereen. Ze heeft dit gedaan omdat ze graag wil dat er meer binnen de wijk gaat gebeuren.  

Scouting Panoord heeft nieuwe buitenovens kunnen plaatsen. De scouts kunnen nu weer bakken en mooie groepsmiddagen organiseren.  

 Met het Noordparkfestival is iedereen vorig jaar weer verrast met een onvergetelijke dag vol muziek, kunst en cultuur. Met de vele bands & artiesten op twee podia in uiteenlopende genres was het weer feest voor muziekliefhebbers. De cultuurmarkt bracht lokale kunstenaars en publiek bij elkaar en de kinderen vermaakten zich uitstekend in het kinderdorp. De verschillende eetkraampjes gaven het festival de finishing touch.  

De Heerjansdames hebben afgelopen zomer de Buitenspeeldag in Heerjansdam neergezet. Ondanks de hitte was het heerlijk druk en kwamen alle kinderen springen, spelen, genieten en watermeloen eten. Er is wel 90 kilo aan watermeloen gegeten! 

 Dus heb je een mooi plan of idee, vul het formulier in op de website www.stmbz.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met projectcoördinator Chantal Buster. Dat kan telefonisch of via whatsapp: 06 105 644 04 of via e-mail: info@stmbz.nl   

 

Cookie-instellingen