Wijkplatform Walburg organiseert naailessen

24-08-2023

De nieuwe naaimachines en een lockmachine staan er klaar voor! Wijkplatform Walburg organiseert naailessen voor jongeren en volwassenen.

Ook wanneer je een handicap hebt waardoor je niet met een voetpedaal kunt werken kun je meedoen. Deze machines kun je namelijk ook met een knop bedienen.  Ook erg handig als je nog niet eerder met een naaimachine hebt gewerkt. De machine gaat dan namelijk langzaam en constant. 

Er kunnen maximaal 9 mensen meedoen vanwege het aantal beschikbare machines.  Heb je zelf een naaimachine die je mee kunt nemen? Dan kun je sowieso meedoen. De eerste naailes is op vrijdag 9 september in bibliotheek Walburg en begint om 15.00 uur, zodat ook schoolgaande jeugd mee kan doen.  Volwassenen betalen per les 7 euro en die mag je contant afrekenen tijdens de les.  

Voor de jeugd zijn de lessen gratis. Het wijkplatform zorgt voor het materiaal zoals patroonpapier, rijgdraad e.d.  En een kopie koffie of thee staat ook klaar. De stof en het patroon voor de leuke outfit die je wil maken, breng je zelf mee. Er is wel oefenstof aanwezig en enkele patronen.

Aanmelden kan door contact op te nemen met wijkplatform Walburg via 06-16138510 . Opgeven kan ook bij de bibliotheek. Er zijn momenteel al 8 aanmeldingen.

Cookie-instellingen