Tekenwedstrijd

24-08-2023

Kun je goed tekenen en hou je van Mangaboeken of stripverhalen, doe dan mee en win 50 euro. Voor nog 7 andere jongeren is er een cadeaubon van € 10,= te winnen.

Hoe maak je kans op dit bedrag. Bedenk je eigen Anime, dus niet een die al bestaat. Met de jury, waaronder de tekenaar van de grote wandschildering in de Bibliotheek, Harmke van de Bibliotheek, Carry van het Wijkplatform en wij hopen op onze burgemeester, gaan we de mooiste tekeningen er uitzoeken.

Het is heel leuk om te winnen, maar hoe leuk is het om jou Anime tot leven te zien komen in een Manga boek.

De bedoeling is dat jullie, met ondersteuning van ons, het verhaal zelf gaan tekenen en schrijven. Dit lijkt best ingewikkeld en dat is het ook, maar met een beetje hulp en steun gaat dat lukken. Samenwerken is in deze heel belangrijk

Doe mee en stuur of breng je tekening naar de Bibliotheek, voorzien van je naam en telefoonnummer op de achterzijde en doe hem in de daar voor bestemde doos. Doe dit voor 22 september.

Voor de jongeren die buiten de prijzen vallen, geen probleem. Jullie krijgen allemaal een aantal gratis tekenlessen en wie weet win je volgend jaar ook en prijs en mag  jou Anime in een boek schitteren.

Durf jij de uitdaging aan? Doe dan mee en ga dit super leuke avontuur aan.

Cookie-instellingen