Buitenspeeldag  woensdag 14 juni

25-04-2023

Gunt u de kinderen uit uw straat of buurt een heerlijke middag buitenspelen? Zet dan alvast 14 juni in uw agenda en meld uw straat aan.

Die middag is het namelijk weer Nationale Buitenspeeldag. Door heel Nederland worden dan deelnemende straten voor het verkeer afgesloten, zodat de kinderen vrijuit kunnen spelen.

Waarom een Buitenspeeldag?
Buitenspelen is belangrijk voor kinderen. Het prikkelt de fantasie en is goed voor sociale vaardigheden, gezondheid en motoriek. Om het buitenspelen te bevorderen is er iedere jaar de Nationale Buitenspeeldag. Dit keer dus op woensdag 14 juni. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen de kinderen veilig op straat spelen, omdat er dan geen auto's in de deelnemende straten mogen rijden. Een groot kinderfeest!

Aanmelden
Heeft u  leuke plannen voor de kinderen uit uw straat of buurt? Meld u dan nu aan. Dit kan tot maandag 22 mei via wijkbureau@zwijndrecht.nl of via telefoonnummer (078) 770 3705. Straten waar de bus doorheen rijdt kunnen helaas niet meedoen. Wij zorgen ervoor dat die middag afsluithekken worden geplaatst.

U dient hiervoor wel op tijd zelf een vergunning (melding) aan te vragen via www.zwijndrecht.nl/evenementen. Via deze link leest u alle voorwaarden.

Bijdrage nodig?
De meeste wijkplatforms en de dorpsraad geven een financiële bijdrage. Geen wijkplatform in de wijk? geen probleem want een bijdrage is ook mogelijk via PAK AAN! Geef bij uw aanmelding aan of u hier gebruik van wilt maken, dan zorgen wij dat u met hen in contact komt.

Cookie-instellingen