Bijeenkomst Zwijndrechts Sport-en Beweegakkoord

21-03-2023

Ben jij betrokken bij een sportvereniging, (ondernemende) sportorganisatie, welzijn, zorg, participatie, jeugd, onderwijs, bedrijf, gemeente Zwijndrecht of een betrokken inwoner? Graag nodigen wij je uit voor een nieuwe bijeenkomst over Zwijndrechts Sport- en Beweegakkoord.

Zwijndrechts Sportakkoord 2.0

Drie jaar geleden hebben wij onze krachten gebundeld en in het sportakkoord vastgelegd hoe we er met elkaar voor zorgen dat iedereen in Zwijndrecht kan bewegen. De basis is gelegd, maar we willen verder! Er is nog veel te doen. In het sportakkoord 2.0 zijn dezelfde thema’s opgenomen om samen aan te werken. Doe jij mee?

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk zal er een terugblik zijn op de afgelopen drie jaar, maar daar willen we niet te lang bij stilstaan. Heb jij een goed idee? Waar ben jij al mee bezig of waar zou je graag mee willen beginnen? Deze ideeën willen we graag inventariseren tijdens deze bijeenkomst. Je krijgt de ruimte om je idee in te brengen en/of te luisteren en je in te schrijven op de ideeën van anderen.

Agenda
17.15 uur         Inloop
17:30 uur         Terugblik & Evaluatie
18.00 uur         In het zonnetje
18.10 uur         Maaltijd
18.30 uur         Vooruitblik sportakkoord 2.0
18.45 uur         Nieuwe activiteiten en initiatieven
19.25 uur         Slotwoord
19.30 uur         Einde bijeenkomst

Datum en locatie

De bijeenkomst wordt op woensdag 05 april 2023 gehouden in:

Loket Zwijndrecht
Laurenvliet 2R
3331 HW Zwijndrecht

Vragen?
Kan jij niet aanwezig zijn, maar wil je wel ideeën inbrengen en in contact blijven? Of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar sport@zwijndrecht.nl .

Voor meer informatie over het sportakkoord, zie: www.zwijndrecht.nl/sportakkoord

Graag tot 05 april!

Cookie-instellingen