Wijkplatform Walburg organiseert vragenuurtje

09-02-2023

De wijk Walburg heeft geen wijk- of buurtcentrum. Dit is een gemis in de wijk en daarom start het wijkplatform in de bibliotheek met een vragenuurtje voor de bewoners van de wijk.

Het eerste spreekuur is op 14 februari vanaf 14.00 uur.  Tijdens dit vragenuurtje kunnen bewoners terecht met allerlei vragen.  Weet u bijvoorbeeld niet precies bij welke organisatie of instantie u terecht kunt met bepaalde vragen, dan helpen de mensen van het wijkplatform u verder. 

In de bibliotheek zijn folders en kunnen mensen dingen opzoeken op internet. Veel mensen vinden het echter lastig om deze informatie zelf te zoeken of snappen het niet goed. Zeker voor ouderen is vaak fijner  om door iemand geholpen te worden. Het wijkplatform wil deze taak graag op zich nemen. 

Denk bijvoorbeeld aan het doen van meldingen op fixi.nl, het vinden van een sport- of kaartclub, of iemand om koffie mee te drinken of mee naar het theater te gaan.  Het wijkplatform gaat voor u op zoek. 

Daarnaast wil het wijkplatform met cursussen starten. Welke cursussen dit worden is afhankelijk van de vraag vanuit de bewoners.  

Zou u graag een naaicursus willen volgen, willen schilderen, tekenen,toneelspelen of iets anders? Tijdens het vragenuurtje kunt u uw voorkeur aangeven.  Ook kunt u een mailtje sturen naar wijkplatformwalburg@gmail.com .

Voor het vragenuurtje kunnen bewoners in februari iedere dinsdag van 14.00 uur tot 15.00 uur terecht in de bibliotheek aan het Norderstedtplein 8. 

 

 

Cookie-instellingen