Zing Nederlands met me!

06-12-2022

Wij starten binnenkort met het ontzettend mooie project genaamd het Festival van Woorden! Door met elkaar muziek te maken, willen we mensen die de Nederlandse taal (nog) niet goed machtig zijn een handje helpen de taal beter onder de knie te krijgen.

Dit door met elkaar te zingen, te rappen of door gebruik te maken van Spoken Word. Tijdens de cursus ‘Zing Nederlands met me’ gaan we aan de slag met het zingen van Nederlandstalige liedjes en hiervoor zoeken we een enthousiaste voorganger en pianist!

Tijdens de cursus ‘Zing Nederlands met me’ gaan we gedurende 8 weken een uur lang bekende Nederlandse nummers zingen zoals bijvoorbeeld Tulpen uit Amsterdam of Suzanne. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren – zingend gaat dat nu eenmaal sneller – en is ook voor iedereen die graag uit volle borst (mee)zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Iedereen is welkom, maar omdat we ons vooral richten op mensen die Nederlands willen leren, zou het mooi zijn als iedere Nederlandstalige deelnemer minstens één anderstalige uitnodigt.

Ben jij de enthousiaste voorganger en/of pianist die we zoeken? Muzikaal talent is hierbij niet het meest belangrijk. Enthousiasme, affiniteit met Hollandse liedjes en het leuk vinden om mensen iets te leren, is van het grootste belang. Bij succes geven we deze cursus graag een vervolg. 

Er is een vergoeding voor deze vacature(s) beschikbaar. Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Melanie Barbier, werkzaam bij Diverz: m.barbier@diverz.info / 06-82324084

 

Cookie-instellingen