Bewonersbijeenkomst Fase 3 Kort Ambacht

15-11-2022

Donderdag 17 november bent u welkom tijdens een bewonersavond over de plannen van Fase 3.

Op dit moment vinden in Kort Ambacht gefaseerde werkzaamheden aan de openbare ruimte plaats. Nu zijn we bezig met fase 2. Begin volgend jaar starten we met de werkzaamheden van fase 3. 

We gaan de bestaande riolering vervangen. De straatstenen en stoeptegels  beoordelen we op kwaliteit. Alle stenen die kwalitatief nog goed zijn worden hergebruikt. Zo is er minder verspilling.

Ook zijn er plekken in het straatwerk die aan ophoging toe zijn. Deze delen gaan we ophogen,  zodat het geheel vlakker ligt en veiliger is.

Naast het vervangen van de riolering en het ophogen van het straatwerk,  gaan we ook het groen vernieuwen en de speeltuin bij de Plantageweg vervangen. Meer informatie hierover volgt later. De speeltuin aan de Primulastraat blijft hetzelfde.

Bewonersavond

De bewonersavond is op 17 november in de Vaste Burchtkerk. 

Van 19.30 uur tot 21.30 uur kunt u langskomen om te ontdekken hoe de wijk eruit komt te zien en welke veranderingen er komen.

Bent u erbij?

Laat het ons dan weten via project@zwijndrecht.nl. Vermeld in uw e-mail om welk project het gaat (Kort Ambacht fase 3), uw naam en uw adres. We kijken uit naar uw komst!

 
 
Cookie-instellingen