Isolatie- en glasactie voor koopwoningenIsolatie- en glasactie voor koopwoningen

27-10-2022

Het isoleren van uw woning is makkelijker en voordeliger wanneer dat samen kan! Daarom organiseert gemeente Zwijndrecht in samenwerking met het Regionaal Energieloket een isolatie- en glasactie.

We helpen inwoners graag bij het nemen van (energie)besparende maatregelen, zoals het goed isoleren van de woning. Isolatie is als een warme jas voor uw huis. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening.

Profiteer van gezamenlijk inkopen

Bewoners van de wijk Nederhoven hebben hierover al een brief ontvangen, maar de actie is ook interessant voor inwoners van andere wijken.

Bouwjaren 1960-1985

Heeft u een koopwoning in Zwijndrecht die gebouwd is tussen 1960 en 1985, dan nodigen wij u van harte uit om de online informatieavond bij te wonen.

Tijdens deze avond hoort u meer over de isolatie- en glasactie. Ook vertellen we u welke subsidies en leningen u eventueel kunt aanvragen om uw huis goed te isoleren.

De gemeente, Regionaal Energieloket, het isolatiebedrijf en het glasbedrijf zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Na de online informatieavond kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de actie.

De online informatieavond is op woensdag 2 november van 19.30 tot 20.30 uur.

U kunt zich hiervoor aanmelden via de website van het Regionaal Energieloket https:// bit.ly/regionaalenergieloket-actie-glas-isolatie.

Heeft u nu al vragen over de glas- en isolatie actie? Mail dan naar het Regionaal Energieloket projecten@regionaalenergieloket.nl of bel (088) 525 4110.

Cookie-instellingen