Wol en katoen gezocht

18-10-2022

Sinds een maand of vijf is in ’t Klankbord aan de Klarinetsingel 3 in de wijk Oudeland een groep van een kleine 20 dames fanatiek aan het breien en het haken.

“Dat doen wij voor de gezelligheid, de ontmoeting en natuurlijk ook voor het goede doel”, vertelt Willy Bakker die initiatiefneemster is van de groep.

“Iedere dinsdagochtend ontmoeten wij elkaar en breien en haken wij de leukste en de mooiste dingen”, legt Willy uit, “denk aan babykleertjes, dekens en truien maar ook sokken. Een paar echte mooie sokken bijvoorbeeld breien wij voor een vaste prijs van 10 euro. De opbrengst van ons brei- en haakwerk komt ten goede aan organisaties en of mensen die dat dat heel goed kunnen gebruiken. Denk dan aan de kledingbank of de vluchtelingen uit Oekraïne en sinds kort ook een kindertehuis in Nepal”.

Willy Bakker doet vervolgens een oproep voor wol en katoen. ‘’Graag wil ik iedereen die ons initiatief een warm hart toedraagt oproepen om ons aan wol of katoen te helpen. Heeft u wol of katoen thuis dat niet gebruikt wordt, kom het ons dan brengen. U bent iedere dinsdagochtend van harte welkom in ’t Klankbord. Er staat koffie of thee voor u klaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de wol of het katoen bij ons langs te brengen dan komen wij het graag bij u ophalen. Contact kunt u daarvoor op nemen met Willy Bakker onder nummer 06-16559912. Wij zijn u nu al heel dankbaar voor de medewerking”.

 

Cookie-instellingen