Talentenjacht Silver Talent Show komt naar Zwijndrecht

04-08-2022

Stichting Kunstmakers is op zoek naar muzikale talenten van 55 jaar en ouder die willen meedoen aan de Silver Talent Show in Zwijndrecht. Deelnemers kunnen zich tot 31 augustus aanmelden voor de talentenjacht.

Stichting Kunstmakers is op zoek naar muzikale talenten van 55 jaar en ouder die willen meedoen aan de Silver Talent Show in Zwijndrecht. Deelnemers kunnen zich in augustus aanmelden voor de talentenjacht.

In september zijn de selectierondes. De talenten die door selectierondes heenkomen, krijgen een inspirerende workshop aangeboden waarin gewerkt wordt aan de podiumpresentatie, zang en interpretatie. De halve finales vinden plaats in november, gevolgd door een grote finale op 26 november met een grandioos concert in wijkcentrum Kubiek.

  Winnaars

De winnaars van de Silver Talent Show staan in 2023 op verschillende muziekpodia van bekende evenementen in Zwijndrecht. De Silver Talent Show is eerder ook gehouden in Dordrecht en was daar een groot succes.

  Muziek in alle soorten en maten

Alle genres welkom: van opera tot splinternieuwe pop, van gouwe ouwe tot zelfgeschreven songs en van spitse kleinkunst tot tranentrekkende smartlappen. De muzikale talentenjacht is bedoeld voor muzikanten en zangers die als solist of als duo, trio of kwartet willen optreden. Er is een pianist aanwezig voor wie muzikale begeleiding nodig heeft.

  Inschrijven

Ben je een enthousiaste amateurmuzikant of -zanger en vijfenvijftig jaar of ouder en afkomstig uit Zwijndrecht, dan is dit je kans om in november te schitteren in de Silver Talent Show. Schrijf je dus nu in via: stszwijndrecht@kunstmakers.com of 078-6454191. Inschrijven kan tot 31 augustus.

Cookie-instellingen