Kom kijken in het nieuwe zwembad in aanbouw

09-06-2022

De gevels staan, het dak zit erop en de bassins worden betegeld. Bent u benieuwd hoe het nieuwe zwembad De Hoge Devel eruit gaat zien? Kom dan naar de open dag op zaterdag 18 juni tijdens de nationale Dag van de Bouw.

Deze open dag is een unieke kans om vast een kijkje achter de schermen te nemen, want normaal gesproken is de bouwplaats verboden terrein. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig en de entree is gratis. 

Wat is er te zien?

In de toekomstige horecaruimte staat een kopje koffie of thee met wat lekkers voor u klaar. Daarna kunt u op ontdekkingstocht door het nieuwe zwembad. De route voert u door de ruimte waar straks de kleedhokjes en douches komen naar het doelgroepenbad en het wedstrijdbad, langs de whirlpool en de plek waar de glijbaan komt. Natuurlijk kunt u ook even kijken naar de skybox waar straks de zwemvereniging vanuit de clubruimte prachtig zicht heeft op het wedstrijdbad. Wie belangstelling heeft voor de techniek van het zwembad, kan zelfs even een blik werpen in de technische ruimte in de kelder. Medewerkers van de aannemer, het zwembad en de gemeente zijn er om u wegwijs te maken en uitleg te geven over onder andere de technische snufjes, de duurzame maatregelen die in het zwembad worden toegepast en over hoe de bouw in zijn werk gaat. 

Ingang bouwterrein

U vindt de ingang van het bouwterrein links naast het huidige binnenbad aan de Parklaan 3. De bouwplaats wordt met pijlen aangegeven. Houd er rekening mee dat het terrein modderig en oneffen kan zijn, trek daarom stevige schoenen aan.

Cookie-instellingen