Wensen komen uit met de wijkwens

03-05-2022

Elke inwoner van Kort Ambacht, Noord en Heer Oudelands Ambacht kan een wens voor de wijk insturen. Heeft u een positief idee voor uw wijk?

De gemeente stelt een bedrag van € 5.000,- beschikbaar om te besteden aan ideeën die ervoor zorgen dat uw wijk gezelliger, duurzamer, mooier, leuker, lekkerder, veiliger of gezonder wordt. 

Van 20 april tot 20 mei kunt u uw wijkwens insturen. Dit kan digitaal, via: www.wijkenzwijndrecht.nl/wijkwens  Lukt het niet, bel dan naar: 078- 770 3705, dan vullen we het formulier samen in. Kijk op de website voor de voorwaarden. Wanneer alle wensen binnen zijn, worden de wensen die voldoen aan de voorwaarden op de website geplaatst. Vanaf 20 juni kan elke inwoner van de wijk stemmen op het beste idee!

Woont u in de wijk Centrum, Walburg of Nederhoven? Dan kunt u helaas niet mee doen met de wijkwens. In deze wijken bestaat een groep betrokken inwoners, die zich met het budget inzetten voor de hele wijk. Heeft u ook interesse om hen te helpen met activiteiten en het doorgeven van signalen uit de wijk? Stuur dan een berichtje naar wijkbureau@zwijndrecht.nl en wij brengen u in contact met het betreffende platform.

Cookie-instellingen