Stem op je favoriete fitnessapparaat voor het Develpark

23-11-2021

Binnenkort plaatst gemeente Zwijndrecht tijdelijk 7 fitnessapparaten in het Develpark. Welke dat worden kun je bepalen door te stemmen op je favoriet. Door het plaatsen van de fitnessapparaten wil gemeente Zwijndrecht inwoners stimuleren meer te bewegen.

Het belang van sporten en bewegen was allang bekend bij de gemeente, maar COVID-19 zorgde voor een extra wake-upcall. De fitnessapparaten geven de gelegenheid om te sporten in de buitenlucht. Sporten en bewegen is de basis voor een goede gezondheid, mentale weerbaarheid, sociale activiteiten en kan ook zorgen voor een veilige omgeving.

Stemmen op je favoriet

Inwoners van Zwijndrecht kunnen zelf stemmen op hun favoriete fitnessapparaat. Wordt het de 'Front Press' of de 'Biceps Curl'? Klik op www.wijkenzwijndrecht.nl/develpark! De top 7 wordt binnenkort geplaatst in het Develpark. Stemmen kan t/m 4 december.

Bij succes wordt het verlengd

De fitnessapparaten worden in eerste instantie als proef voor een periode van een jaar geplaatst. Als de proef een succes blijkt wordt er gekeken op welke manier deze proef kan worden voortgezet.

 

Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Naast dat gemeente Zwijndrecht inwoners wil stimuleren meer te bewegen door het plaatsen van fitnesstoestellen, is het ook een van de initiatieven die zijn voortgekomen uit het Lokaal Sport- en Beweegakkoord Zwijndrecht.

Het Lokaal Sport- en Beweegakkoord is een akkoord waarin de doelen van sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, zorg en welzijn, gemeente, bedrijven en onderwijs zijn vertaald naar zes gedeelde ambities.

Met deze ambities willen we er samen voor zorgen dat iedereen in Zwijndrecht kan bewegen.


 

 

Cookie-instellingen