Buurtactie Energiezuinig Wonen

18-10-2021

Woon je in Oud- en Gerbrandyplein of Staatsliedenbuurt-Zuid? Let dan op de brievenbus deze week. Je ontvangt een uitnodiging voor de buurtactie 'Energiezuinig Wonen'.

Je kunt je eigen woning opgeven voor een gratis woningonderzoek of een rapport ontvangen met allerlei tips voor jouw woningtype.

Of je nu gaat verbouwen, verhuizen of in je huis blijft wonen: energie besparen is altijd een goed idee. In een energiezuinig huis woon je namelijk prettig én heb je een lagere energierekening.
De gemeente Zwijndrecht helpt je graag op weg met energie besparen. Energieadviseurs van het energieloket onderzoeken binnenkort een aantal van de meest voorkomende woningtypen in je buurt. Voor deze ‘voorbeeldwoningen’ schrijven zij een adviesrapport. Hierin lees je alle stappen die je kunt nemen voor een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Online informatiebijeenkomst

Ben je benieuwd naar het advies voor je woningtype? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst op woensdag 17 november 2021. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Je kunt jezelf aanmelden via: www.regionaalenergieloket.nl/acties. Lukt dit niet? Geen probleem, een dag na de bijeenkomst worden alle rapporten op de site geplaatst.

Aanmelden voor gratis woningonderzoek

Wil je kans maken op een gratis woningonderzoek door een ervaren energieadviseur, ter waarde van €250? Geef je woning dan op als voorbeeldwoning vóór 29 oktober 2021.

Een woningonderzoek duurt gemiddeld 1,5 uur. De energieadviseurs zijn op dinsdag 2 november tussen 9:00 en 17:00 uur in de wijk om woningonderzoeken te doen.

Grote kans dat ze bij je aanbellen als je jezelf aanmeldt (geen garantie bij veel aanmeldingen). Ben je niet thuis? Geen probleem, dan gebruiken ze een andere soortgelijke woning als voorbeeldwoning.

Vragen?

Vragen over de ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen’? Neem contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.

Cookie-instellingen