Zwijndrecht krijgt een grote schoonmaakbeurt

23-08-2021

Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Doel? Geen zwerfafval op straat!

En ook het verkrijgen van waardevolle informatie over het soort afval dat in het milieu ligt. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen. En het mooie van World Cleanup Day is dat iedereen mee kan doen!

We doen het samen

Gemeente Zwijndrecht ondersteunt World Cleanup Day van harte. Zo zorgt de gemeente niet alleen voor materialen op om te ruimen, maar ook voor de afvoer van het verzamelde afval. Een mooie samenwerking waarmee we van deze dag een groot succes maken! Wij doen mee! Jij toch ook?

Meld nu uw actie alvast aan

Zet jij World Cleanup Day ook alvast in de agenda? Door je aan te melden maak je het verschil voor een schonere en duurzamere wereld. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.worldcleanupday.nl

Hulp nodig bij een aantal praktische zaken? Stuur dan even een mailtje naar wijkbureau@zwijndrecht.nl  We denken graag met je mee!

Samen maken we Zwijndrecht schoner! Voor een schonere wereld voor een toekomst voor onze (klein) kinderen.

Cookie-instellingen