Heb je de groenste tuin van Zwijndrecht en Heerjansdam?

05-07-2021

We zijn erg benieuwd hoe groen jouw tuin is! Daarom organiseren wij ook deze zomer weer de 'Groenste Tuin Verkiezing'. Heb je geen tuin, maar wel een binnenplaats of balkon met bloemen en planten? Ook dan bent je van harte welkom om mee te doen.

De grootte van je tuin is niet belangrijk bij deze verkiezing. Het gaat om de hoeveelheid groen, hoe je omgaat met regenwater, of insecten en vogels je tuin graag bezoeken en wat je verder nog doet in de tuin om bij te dragen aan een goed milieu en meer biodiversiteit. 

Hoe werkt het?

Iedereen in Zwijndrecht en Heerjansdam met een tuin of balkon mag mee doen. Via het inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden. Ook ontvangen we graag een paar duidelijke foto's van je tuin of balkon. Stuur deze naar wijkbureau@zwijndrecht.nl onder vermelding van je naam en adres. 

Inschrijven kan tot 1 september 2021. Na deze datum kiezen we uit alle inzendingen drie genomineerden voor de 'Groenste Tuin' plus 3 genomineerden voor het 'Groenste Balkon'. Er zijn mooie prijzen voor de 3 genomineerden van de 'Groenste Tuin Verkiezing en voor de winnaar van het 'groenste' balkon.

Vragen?

Heb je vragen over deze verkiezing? Stuur dan een mail naar wijkbureau@zwijndrecht.nl.   
 

 

  

Cookie-instellingen