Sloop buitenbaden De Hoge Devel van start

27-05-2021

De bouw van het nieuwe zwembad voor Zwijndrecht start na de zomervakantie. Het nieuwe bad komt op de plek van de huidige buitenzwembaden. Om plaats te maken voor de nieuwbouw worden de buitenbaden gesloopt. Het slopen begint maandag 31 mei.

De gemeente heeft het bedrijf Sagro opdracht gegeven de zwembassins weg te halen. Ook de inrichting van het terrein en de asbestleidingen in de grond worden verwijderd. 

Voorzieningen blijven bereikbaar

Tijdens de sloopwerkzaamheden blijven de voorzieningen in het Develpark zoals het binnenzwembad, het Develpaviljoen en de kinderboerderij veilig bereikbaar voor klanten en bezoekers. Ook de parkeerplaatsen blijven beschikbaar en bereikbaar. Om het verkeer goed te begeleiden worden er borden geplaatst. De vrachtauto's van het sloopbedrijf rijden in de directe omgeving van het zwembad stapvoets. Naar en vanaf het bouwterrein rijden zij via de kortste route naar de A16. Zo beperken zij de eventuele verkeershinder tot een minimum.

Impressie nieuwe zwembad

Benieuwd naar het nieuwe zwembad? Bekijk dan de projectpagina over de bouw van het nieuwe zwembad. Hier vindt u een filmpje gemaakt door Pellikaan Bouwbedrijf B.V., dat het nieuwe zwembad gaat bouwen en hiermee een impressie geeft hoe het nieuwe zwembad eruit komt te zien. Ook vindt u meer achtergrondinformatie. De verwachting is dat het nieuwe zwembad eind 2022 klaar is. 

Cookie-instellingen