De app Sparen door Besparen is vernieuwd

04-05-2021

Wil jij weten wat voor hulp er is op het gebied van geld? Wil je tips om meer te besparen in de maand? Of zou je graag met iemand willen praten over geldzaken? Dan kan de app Sparen door Besparen je helpen.

In deze app vind je een overzicht van alle organisaties in Zwijndrecht waar jij terecht kunt voor hulp. Misschien is je administratie niet helemaal op orde en zou het fijn zijn als iemand je op weg helpt. Of wil je weten van welke regelingen je gebruik kunt maken.

Ook voor praktische vragen zoals klusjes of vervoer kun je terecht in de app. Je leest er meer over de collectieve zorgverzekering en welke kledingbanken er zijn. We geven je graag tips voor hulp bij schoolspullen, sport, vakantiebesteding, opvoeding, thuisbegeleiding en nog veel meer. Heb je geldzorgen, schulden of betalingsachterstanden? Ook daarvoor kun je in app zien waar je hulp kunt krijgen in Zwijndrecht.

De app Sparen door Besparen brengt jou een stapje dichter bij de juiste hulp! Download de gratis mobiele app in de App Store of via Google Play.

Cookie-instellingen