Medewerkers kinderopvang bedankt!

09-04-2021

Wethouder Ronald de Meij bezocht op woensdag 7 april Yes! Kinderopvang in Heerjansdam. Hij bracht een vrolijk fruitpakket mee voor de medewerkers om hen namens de gemeente Zwijndrecht te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

Locatiemanager Annemiek Robben nam namens de medewerkers het fruitpakket.
Niet alleen de kinderopvang in Heerjansdam, maar alle vestigingen in Zwijndrecht van Yes! kinderopvang, PIT kindcentra en kinderopvang De Benjamin ontvingen deze gezonde fruit attentie.

Ronald de Meij: "Met dit pakket willen we de medewerkers hartelijk bedanken voor hun belangrijke werk in dit afgelopen jaar. Dankzij hun flexibiliteit en creativiteit bleef de opvang open voor kinderen van ouders in vitale beroepen en kinderen uit kwetsbare gezinnen."

Annemiek Robben: "We hebben inderdaad een pittig jaar achter de rug. Logistiek hebben we aanpassingen gedaan wat betreft routes en het overdragen van de kinderen binnen de locaties. Maar ook emotioneel gezien heeft de pandemie veel gedaan met de medewerkers. De personele bezetting heeft soms onder spanning gestaan. Momenteel letten we goed op of kinderen Covid gerelateerde klachten hebben en dus opgehaald moeten worden. De flexibiliteit en betrokkenheid van de pedagogisch medewerkers is erg groot, dat helpt in deze situatie enorm, daar ben ik trots op! Deze geste vanuit de gemeente is dus echt heel welkom!"

 

 


 

 

 

Cookie-instellingen