70 euro cadeau voor woningeigenaren

09-02-2021

Verlaag uw energierekening! Deze week ontvangen woningeigenaren in Zwijndrecht en Heerjansdam een mooi cadeau! Namelijk een waardebon van 70 euro om energiebesparende producten te kopen.

Denk aan ledlampen, tochtstrips, een waterbesparende douchekop of een doos vol producten.

Waarom deze actie?

In 2020 heeft de gemeente Zwijndrecht subsidie gekregen om inwoners te stimuleren minder energie te gebruiken. Het bedrijf Winst uit je woning is gevraagd om hierbij te helpen. Vorig jaar is de actie al gestart maar er is nog budget over. Woningeigenaren die vorig jaar hun waardebon hebben verzilverd krijgen nu opnieuw een waardebon, speciaal voor het aanschaffen van ledlampen. Woningeigenaren die nog geen gebruik hebben gemaakt van de actie ontvangen beide waardebonnen.

Wethouder Duurzaamheid, Jacqueline van Dongen:
"Een lagere energierekening, wie wil dat niet? Ik vind het mooi om te zien dat al veel inwoners hun waardebon hebben verzilverd. Meest gekochte producten zijn tochtstrips en ledlampen maar de bon wordt ook gebruikt als korting op de aanschaf van een inductiekookplaat of zonnepanelen. De actie loopt tot en met eind maart 2021 dus aanschaffen maar die gratis producten!"

Meer informatie? Kijk op www.winstuitjewoning.nl/waardebon

Cookie-instellingen