Zaterdag 4 april De Blijf Toch Thuis Tombola” bij flats Eemstein en Zonnestein

April 06, 2020

Sinds het Corona-Virus in Nederland gelden in ons land strenge maar noodzakelijke maatregelen. In een sneltreinvaart ging het van “geen handen schudden, in je elleboog niezen en vaker je handen wassen naar afstand houden met maatregelen als: thuisblijven, anderhalve meter afstand houden. Dit maakt de dagen soms lang en stil.

Speciaal voor alle bewoners van het complex was deze tombola georganiseerd. De mensen speelden mee vanaf hun balkons.

Naast de verloting was er ook live muziek en een beweegmoment, want wie wil er nu niet even zijn benen strekken na al dat binnen zitten. Mensen dansten spontaan mee op hun eigen balkon. Een echtpaar danste zelfs de foxtrot op hun balkon. Zangeres Justine Pelmelaar woont zelf in de torenflat en verzorgde spontaan een optreden en DJ Karim zorgde voor de muziek. Vanzelfsprekend werd er minsten 1,5 meter afstand van elkaar gehouden en mocht er geen publiek aanwezig zijn i.v.m. de veiligheid.

De prijzen zijn gesponsord door Budget Food en Woonkracht 10.

Tussen de verloting door zullen er op een ludieke manier korte bewegingsmomenten zijn met de Vivera sportcoach op de klanken van DJ Karim. Wie wil nu niet even de benen strekken na dat binnen zitten.

Atos RTV zal iedere zaterdagmiddag een spellenmiddag gaan verzorgen op de lokale radio te beluisteren op Atos Radio via 106.1 en 106.8 FM  en via website www.atosrtv.nl

Hulp nodig?
Heeft u in deze lastige periode hulp nodig bij iets, kunt u altijd contact opnemen met het belteam van Diverz, tel.: 078-6206060. Voor hulpvraag en -aanbod kunt u ook kijken op de website www.zwijndrechtvoorelkaar.nl

 

 

 

Cookie settings