Download de app Sparen door Besparen!

Saskia Emmerzaal 05-02-2019
4217 keer bekeken 0 reacties

Wil jij weten welke soort hulp er is op het gebied van geld, wil je meer besparen in de maand of heb je behoefte om met iemand te praten over financiƫn? Dan kan de applicatie Sparen door Besparen je helpen.

In Zwijndrecht woont een groot aantal inwoners die onder de armoedegrens leven. De weg naar financiële hulp, voorzieningen of regelingen is vaak een lastige: er wordt niet altijd gebruik gemaakt van de hulp die er op dat gebied is. De vele mogelijkheden en voorzieningen zijn lastig te vinden of aan te vragen en inwoners zien soms door de bomen het bos niet meer. Om alle hulp op het gebied van geld en sparen overzichtelijker te maken, is de app Sparen door Besparen ontwikkelt.

Deze gratis app geeft alle inwoners uit Zwijndrecht een handig overzicht met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van geld, sparen en het regelen van financiën. In de app kan je kiezen uit verschillende onderwerpen, zoals 'hulp bij schulden', 'iemand om mee te praten', 'boodschappen', 'kleding' en 'hulp bij belasting'. De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Frans. Je kunt het onderwerp kiezen dat bij jou past en meer lezen over welke voorzieningen er zijn en hoe jij hulp kunt krijgen. De app is te downloaden in de Google Play Store en in de App Store.

Lukt het niet met de app installeren? Neem dan contact op met het Vivera sociaal wijkteam via (078) 770 87 87. Het Vivera sociaal wijkteam helpt je graag op weg met de app en met andere vragen over financiën.

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen