Presentatie Voorlopig Ontwerp en te maken keuzes

07-04-2019 1424 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-04-2019 om 19:30

Einde

15-04-2019 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bewonersvereniging Swinstaete, Norderstedtplein 1, Zwijndrecht

Tijdens een inloopavond wordt het voorlopig ontwerp aan u gepresenteerd. Ook vragen wij u om uit twee onderwerpen een keuze te maken.

Op deze avond wordt het voorlopig ontwerp aan u gepresenteerd. U kunt tijdens deze avond nog op- of aanmerkingen op het ontwerp geven.  Ook vragen wij u dan om uit twee onderwerpen een keuze te maken:

Eenrichtingsverkeer

Het voorstel voor éénrichtingsverkeer is in het ontwerp uitgewerkt. Alleen wanneer de meerderheid voor invoering van eenrichtingsverkeer is, wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd.

Drempels

Uit de reacties is naar voren gekomen dat de drempels zorgen voor trillingen en mogelijk schade in de woningen. De drempels zijn in het verleden geplaatst omdat er in de wijk te hard werd gereden. In uw wijk is dit de enige manier om de snelheid te verminderen.

Nadat de werkzaamheden aan de riolering zijn uitgevoerd komt er voor de duur van een jaar tijdelijke bestrating te liggen. Pas nadat de grond 'gezet' is wordt de definitieve bestrating aangebracht.

Ons voorstel is daarom om in de tijdelijke situatie de drempels niet terug aan te brengen. Zo kan de situatie een jaar bekeken worden. Wanneer u aangeeft dat er toch te hard wordt gereden, dan hebben wij de mogelijkheid de drempels in de definitieve situatie alsnog aan te brengen.

Wij horen graag of u hiermee akkoord gaat. Wanneer de meerderheid hiermee akkoord is, dan worden in de tijdelijke situatie geen drempels aangebracht. Na een jaar wordt geëvalueerd of de drempels alsnog terug moeten komen.

Cookie-instellingen